Veganiškas tinginių tiramisu

AUTORIUS:
Greta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Veganiškas tinginių tiramisu
Veganiškas tinginių tiramisu
Veganiškas tinginių tiramisu
Veganiškas tinginių tiramisu
Autorius apie receptą: Pavadinau tiramisu, nes visa idėja yra iš šio deserto - sausainiai mirkomi kavoje, naudojama kakava, sluoksniuojami ingredientai.. Bet pabrėžiu, kad tai tikrai ne tas pats, tad Pavadinau tiramisu, nes visa idėja yra iš šio deserto - sausainiai mirkomi kavoje, naudojama kakava, sluoksniuojami ingredientai.. Bet pabrėžiu, kad tai tikrai ne tas pats, tad lyginti šių desertų nereikėtų. Šis receptas sukurtas tiems, kas mėgsta greitai paruošiamus ir labai skanius desertus! Be to, desertas labai sotus, tad užtenka nedidelio kiekio paskanauti. (...daugiau) Greta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
410 gramų sausainių
1 stiklinė kavos (stiprios paruoštos)
pagal poreikį kakavos
Kremui:
500 mililitrų kokosų kremo (tiršto)
300 gramų tofu (šilkinio)
100 gramų cukranendrių cukraus
2 šaukštai žaliųjų citrinų sulčių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Elektriniu smulkintuvu ar trintuvu iki vientisos masės sutrinkite kokosų kremą, tofu, cukrų, citrinos sultis, druską. Kremas turi išeiti tirštas arba lengvai bėgus (priklausomai nuo pasirinkto kokosų kremo), bet jokiu būdu ne skystas. Jei pasirinksite ne visai tinkamą kremą ir masė bus kiek per skysta - įberkite porą šaukštelių kukurūzų arba tapijokos krakmolo, gerai išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą, kad sutirštėtų.
2.
Imkite po vieną-du sausainius, visiškai įmerkite į kavą ir palaikykite kelias sekundes (3-5 s).
3.
Sausainius sudėliokite formoje dviem sluoksniais, jei vietomis netelpa - laužkite iki reikiamo dydžio. Užpilkite pusę arba trečdalį kremo, paskirstykite po visą plotą. Kiek tepsite kremo priklauso nuo to, kiek sluoksnių norite. Galite daryti 2, 3 arba 4. Jei forma maža - darykite daugiau sluoksnių, jei didesnė - mažiau. Rekomenduoju vieną kartą tarp sluoksnių apibarstyti kremą kakavos milteliais (vidury deserto).
4.
Paruoštą desertą uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą nakčiai.
5.
Atėjus laikui ragauti, apibarstykite kakavos milteliais. Nebarstykite iš anksto, nes milteliai sudrėks, patamsės, tad ne taip gražiai atrodys.
Patarimai:
Naudojau sausainius "Gaidelis" klasika.
AUTORIUS: Greta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital