Veganiškas migdolinis pyragas su avietėmis

AUTORIUS:
Greta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Veganiškas migdolinis pyragas su avietėmis
Veganiškas migdolinis pyragas su avietėmis
Veganiškas migdolinis pyragas su avietėmis
Autorius apie receptą: Džiaugsmas skonių receptoriams! Pagaminti labai lengva, reikia tik truputį kantrybės, nes pyragas kepa gana ilgai. Džiaugsmas skonių receptoriams! Pagaminti labai lengva, reikia tik truputį kantrybės, nes pyragas kepa gana ilgai. Greta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 mililitrų kvietinių miltų
240 mililitrų augalinio migdolinio gėrimo
160 mililitrų migdolų miltų
120 gramų rudojo cukraus
1 sauja šaldytų aviečių
2 šaukštai migdolų sviesto
1 šaukštas klevų sirupo
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį cukraus pudros
Pabarstymui:
1 sauja migdolų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską ir cinamoną.
2.
Kitame inde sutrinkite migdolų pieną, migdolų sviestą ir klevų sirupą elektriniu trintuvu. Įmaišykite į miltus, nepermaišykite.
3.
Nedidelę kepimo formą patieskite kepimo popieriumi. Dėkite apie trečdalį tešlos, užberkite aviečių ir lengvai jas įspauskite, tada vėl tešlą, vėl uogas ir t.t. Pyrago viršų dosniai apibarstykite migdolų drožlėmis.
4.
Kepkite 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Kepimo laikas priklausys nuo pasirinktos kepimo formos - kuo ji platesnė, tuo plokštesnis bus pyragas ir keps trumpiau. Pyragas bus iškepęs tada, kai gražiai apskrus, o įkišus dantų krapštuką į jo vidurį ir ištraukus prie jo nebus prilipę tešlos.
5.
Pyragą valgykite visiškai atvėsintą, galite gardinti augaliniu jogurtu, plakta grietinėle ar tuo pačiu migdolų sviestu.
AUTORIUS: Greta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital