Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
280 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų BAJORIŠKUS aukščiausios rūšies 405 C) | |
185 gramai | augalinio sviesto (naudojome „Naturli block“) | |
25 mililitrai | vandens | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Įdarui: | ||
260 gramų | tofu (natūralaus skonio) | |
150 mililitrų | augalinio pieno (migdolų) | |
140 gramų | rudųjų pievagrybių | |
120 gramų | pievagrybių | |
80 gramų | poro | |
3 šaukštai | kukurūzų krakmolo | |
2 šaukštai | dribsniai (maistinių mielių) | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus (arba saulėgrąžų) | |
2 šaukšteliai | svogūnų granulės | |
2 šaukšteliai | juodoji lavos druska (naudojome „Kala namak“, nebūtina) | |
1 šaukštelis | česnako granulės | |
0.5 šaukštelio | juodųjų pipirų | |
0.5 šaukštelio | maltos ciberžolės |