Veganiškas burgeris su daržovėmis ir AIOLI padažu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Veganiškas burgeris su daržovėmis ir AIOLI padažu
Autorius apie receptą: Šis veganiškas suvožtinis – tikras perversmas maistą gaminant kepsninėje. Traškumo ir rūgštelės puikiai subalansuotam skoniui suteiks čilietiškas PEBRE pagardas, o jei Šis veganiškas suvožtinis – tikras perversmas maistą gaminant kepsninėje. Traškumo ir rūgštelės puikiai subalansuotam skoniui suteiks čilietiškas PEBRE pagardas, o jei suvožtinį pagardinsite veganišku AIOLI bei kepsnių padažu CHIPOTLE, pasigaminsite nepakartojamo skonio patiekalą. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Pagrindui:
380 gramų konservuotų juodųjų pupelių
355 gramai barbekiu padažo (naudojome "Santa Maria")
200 mililitrų rudųjų ryžių (virtų)
50 mililitrų lukštentų saulėgrąžų
50 mililitrų moliūgų sėklų
0.5 vieneto svogūnų
1 šaukštelis akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis malto kumino (naudojome "Santa Maria")
0.5 šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių (naudojome "Santa Maria")
0.5 šaukštelio pipirų (naudojome "Santa Maria"Tellicherry)
Salotoms:
2 vienetai pomidorų
1 vienetas žaliosios paprikos
1 vienetas saldžiosios paprikos
1/4 vieneto agurkų
1 pundelis svogūnų laiškų
1 saujelė kalendros (šviežių)
1 šaukštas rapsų aliejaus
1 šaukštas raudonojo vyno acto
1 šaukštas žaliųjų citrinų sulčių
1 šaukštelis malto kumino (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
Padažui:
200 mililitrų rapsų aliejaus
1 šaukštas akvafabos (avinžirnių nuoviras)
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis citrinų sulčių
0.5 šaukštelio akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
Patiekiant:
4 vienetai mėsainių bandelių
4 šaukštai barbekiu padažo (naudojome Santa Maria American BBQ Sauce Sweet & Spicy Chipotle)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ruduosius ryžius išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės. Iš indelio su pupelėmis išpilkite skystį ir nuplaukite pupeles.
2.
Saulėgrąžų ir moliūgų sėklas paskrudinkite karštoje keptuvėje ir smulkiai sukapokite.
3.
Smulkiai supjaustykite svogūną. Ruduosius ryžius, pupeles, saulėgrąžų ir moliūgų sėklas bei svogūną sudėkite į trintuvę. Tada suberkite maltą papriką, kuminus, aitriųjų paprikų dribsnius bei juoduosius pipirus, supilkite 1 valg. š. kepsnių padažo ir įberkite druskos. Sutrinkite, kad gautųsi tiršta tešla (produktus taip pat galite sudėti į puodą ir sumaišyti rankomis).
4.
Suformuokite 4 paplotėlius ir padėkite į šaldytuvą. Laikykite šaldytuve iki pat kepimo.
5.
Mažais kubeliais supjaustykite žalias ir raudonas paprikas, pomidorus ir agurkus. Smulkiai sukapokite svogūnų laiškus ir kalendrą. Dubenyje sumaišykite su aliejumi, vyno actu, citrinų sultimis, kuminu, akmens druska ir laikykite šaldytuve, kol reikės patiekti.
6.
Maišytuve sumaišykite aquafaba (avinžirnių nuovirą) ir citrinų sultis. Nedidele srovele pilkite rapsų aliejų ir maišykite, kol padažas taps tirštas kaip majonezas. Pagardinkite trintu česnaku ir druska.
7.
Paplotėlius kepkite ant karštos ugnies, kol abi pusės dailiai apskrus. Vartykite atsargiai.
8.
Greitai apkepkite mėsainių bandeles, kad gražiai parustų.
9.
Ant apatinės bandelės dalies užtepkite veganiško AIOLI padažo ir uždėkite pupelių paplotėlį. Paplotėlį ir viršutinę bandelės dalį patepkite čilietišku PEBRE pagardu ir CHIPOTLE kepsnių padažu.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital