Veganiškas braškinis tortas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Veganiškas braškinis tortas
Veganiškas braškinis tortas
Veganiškas braškinis tortas
Autorius apie receptą: Vasariškas, veganiškas braškinis tortas su agaru. Nereiks kepti, o paruošimas super paprastas. Vasariškas, veganiškas braškinis tortas su agaru. Nereiks kepti, o paruošimas super paprastas. Rima, Wise Taste
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Kremui:
300 gramų braškių
250 gramų kokosų pieno (riebaus iš skardinės)
20 gramų klevų sirupo
2 šaukštai citrinų sulčių
5 gramai agar agaro
Pagrindui:
165 gramai datulių (be kauliukų)
60 gramų migdolų
3 šaukštai kokosų aliejaus (tirpinto)
10 gramų kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Naudojame tik kietąją kokosų pieno dalį iš skardinės. Skardinę palaikyti šaldytuve, kad riebioji dalis atsiskirtų.
2.
Kremui kokosų pieno riebiąją dalį sumaišykite su citrinos sultimis ir palikite stovėti kambario temperatūroje.
3.
Jei pagrindui naudosite džiovintas datules, jas užpilkite karštu vandeniu ir palaikykite 30 minučių. Naudojant šviežias, jas užtenka tik nuplauti.
4.
Datules kartu su kokosų aliejumi sudėkite į trintuvą ir susmulkinkite iki pastos konsistencijos.
5.
Migdolus atskirai sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su trinta datulių mase ir kakava.
6.
Apvalią formą (18 cm skersmens, bet tikrų ir dar mažesnė) išklojame kepimo popieriumi ir sukrečiame riešutų ir datulių masę, paskirstome ir gerai prispaudžiame. Dedame į šaldytuvą.
7.
Kremui braškes sudedame į kokteilių plaktuvą ir susmulkiname.
8.
Braškes pilame į nedidelį puodą, įjungiame kaitrą ir iškart įdedame agaro miltelius. Maišome šluotele, užverdame ir paverdame 1 minutę.
9.
Braškių masę iškart sumaišome su kokosų pieno mase, pagardiname klevų sirupu ir supilame į kepimo formą ant riešutinio pagrindo. Laikome šaldytuve kelias valandas.
10.
Sustingusį tortą puošiame braškėmis, šokolado drožlėmis ir mėtų lapeliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital