Veganiškas biskvitas iš 3 ingredientų - purus ir skanus

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Veganiškas biskvitas
Autorius apie receptą: Purus, skanus ir labai paprastai pagaminamas biskvitas. Pagrindinis ingredientas - akvfaba! Purus, skanus ir labai paprastai pagaminamas biskvitas. Pagrindinis ingredientas - akvfaba! Rima, Wise Taste
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 mililitrų akvafabos (t.y. skysčio nuo konservuotų ankštinių)
140 gramų speltų miltų
100 gramų cukraus
šiek tiek aliejaus (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Akvafabą aš dažniausiai naudoju nuo konservuotų avinžirnių. Prieš gamindama, ją kelias valandas palaikau šaldytuve - taip ji geriau išsiplaka.
2.
Akvafabą supilame į gilų indą ir elektriniu plakikliu išplakame iki putų. Beriame po šaukštą cukraus ir plakame toliau, kol virs vientisa, standžia mase. Atrodo taip pat, kaip gerai išplakti kiaušinių baltymai.
3.
Į išplaktą akvafabą suberiame miltus ir mentele viską gerai išmaišome.
4.
24 cm skersmens kepimo formą ištepame aliejumi, sudedame tešlą.
5.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, kol paviršius paruduos.
Patarimai:
Iš vienos porcijos iškepiau vieną biskvito lakštą.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Lina
2020-04-18 17:03
Labai puikiai gavosi! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital