Veganiškas baklažanų braunis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Veganiškas baklažanų braunis
Autorius apie receptą: Atrodo keistas derinys. Dažniausiai pyraguose naudojame cukinijas arba moliūgus. Bet baklažanai pasirodo taip pat puikiai dera ir saldžiuose patiekaluose. Tai labai skanus, Atrodo keistas derinys. Dažniausiai pyraguose naudojame cukinijas arba moliūgus. Bet baklažanai pasirodo taip pat puikiai dera ir saldžiuose patiekaluose. Tai labai skanus, drėgnas pyragas. Veganiškas ir be glitimo. (...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas baklažanų
150 gramų juodojo šokolado
125 gramai migdolų miltų
60 gramų ryžių miltų
60 gramų kakavos
3 šaukštai vandens
1 šaukštas linų sėmenų
2 šaukšteliai klevų sirupo
1 šaukštelis sodos
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Baklažaną supjaustome 1 cm griežinėliais, dedame į aliejumi pateptą kepimo skardą.
2.
Kepame iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.
3.
Atvėsiname ir sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Turėtų būti apie 230 g.
4.
Linų sėmenis sumalame kavamale ir užpilame vandeniu. Paliekame 5 min.
5.
Sumaišome miltus su kakava, soda ir druska.
6.
Šokoladą ištirpiname.
7.
Į miltų mišinį pilame klevų sirupą, bet dedame išbrinkitas linų sėmenis ir išmaišome. Dedame baklažano tyrę, pilame šokoladą ir užmaišome tešlą pyragui.
8.
Kepimo formą patepame aliejumi, dedame tešlą.
9.
Kepame iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių. Kaip įsitikinti, kad pyragas iškepė? Palietus plutelę, ji turi būti tvirta.
10.
Pyragą atvėsiname formoje. Vėliau uždengiame maistine plėvelę ir pastatome į šaldytuvą 2-3 val. Bet galima skanauti ir iš karto, tik pyragas bus kiek trapesnis.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital