Veganiška "silkė" pataluose

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Veganiška silkė pataluose
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus patiekalas tiems, kas nori "silkės", bet nevalgo gyvūlinės kilmės produktų. Skonis, žinoma, nėra toks pats kaip tikrosios "Silkės pataluose", bet mūsų šeimai Labai skanus patiekalas tiems, kas nori "silkės", bet nevalgo gyvūlinės kilmės produktų. Skonis, žinoma, nėra toks pats kaip tikrosios "Silkės pataluose", bet mūsų šeimai labai patinka ir šios salotos! (...daugiau) Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas burokėlių (virto su lupena, didelio)
200 gramų marinuotų pievagrybių
1 vienetas bulvių (virtos su lupena, didesnės)
1 vienetas morkų (virtos su lupena, didesnės)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
3 šaukštai veganiško majonezo (pirktinio ar naminio pagal šį receptą)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Visas daržoves nulupti. Burokėlius ir morkas atskirai sutarkuoti, o bulves supjaustyti kubeliais.
2.
Pievagrybius nukošti. Mažesnius pievagrybius supjaustyti į 4 dalis, didelius - į 8 dalis. Svogūnus smulkiai sukapoti.
3.
Į gilesnės lėkštės ar indo dugną paskleisti bulves, ant viršaus grybus, ant jų svogūnus, tuomet morkas, ant jų - burokėlius. Aš naudoju stiklinę 18*18 cm formą.
4.
Viršų aptepti veganišku majonezu, palikti valandėlę šaltai pastovėti.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital