Vėdarai su slyviene

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vėdarai su slyviene
Autorius apie receptą: Šitie vėdarai turėtų patikti nemėgstantiems riebaus maisto. Dažnai vėdarai atbaido nemaloniu kvapu, čia naudojau sūdytas žarnas, skirtas naminių dešrelių gamybai, Šitie vėdarai turėtų patikti nemėgstantiems riebaus maisto. Dažnai vėdarai atbaido nemaloniu kvapu, čia naudojau sūdytas žarnas, skirtas naminių dešrelių gamybai, parduodamas prekybos centruose, todėl nėra jokių nemalonių kvapų. Man skanu tarkių patiekalus valgyti su slyviene, obuoliene arba bruknių uogiene. Kam patinka, gali valgyti su grietine arba tirštu jogurtu. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas bulvių (didelės)
50 centimetrų kiaulių žarnų (skirtų dešrelėms)
1 vienetas svogūnų
50 mililitrų pieno
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai slyvų uogienės
1 žiupsnelis himalajų druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Žarną iš vakaro užmerkti parūgštintame vandenyje, ryte perplauti tekančiu vandeniu.
2.
Svogūną susmulkinti, pakepinti keptuvėje ant aliejaus, kol pasidarys skaidrūs.
3.
Bulvę sutarkuoti smulkia tarka, įberti druską, sudėti pakepintą svogūną, įpilti užvirintą pieną, išmaišyti.
4.
Užrišti vieną žarnos galiuką, per specialų vamzdelį supilti tarkius, žarna turi būti plokščia, svarbu nepripildyti per daug. Užrišti (arba kitaip užtvirtinti) kitą žarnos galą. Į kepimo indą įpilti vandens, įdėti vėdarą.
5.
Orkaitę įkaitinti iki 200 C laipsnių. Įdėjus kepti po 5 minučių (kai žarna išsipučia) subadyti stora adata. Vėliau dar badyti 3 - 4 kartus.
6.
Maždaug po 20 minučių, kai gražiai apskrunda, apversti, dar kartą subadyti, jei reikia, įpilti truputį vandens. Kepti, kol gražiai apskrus. Patiekti su slyvų ar kitokia uogiene arba su grietine.
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital