Vasaros panakota

AUTORIUS:
Aistė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Vasaros panakota
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g  grietinėlės, riebios
45 g cukraus
1 a. š vanilės
0,75 a. š. želatinos
100 g natūralaus jogurto
Mėlynių putėsiams
200 g trintų mėlynių
20 g cukraus
1 a. š. želatinos
150 g grietinėlės, riebios 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Nedideliame puode užvirti grietinėlę, cukrų ir vanilę. Tuo metu želatiną užpilti 1,5 v. š. šalto vandens. Kai grietinėlė užvirs, nukelti nuo viryklės ir įmaišyti želatiną. Maišyti, kol želatina visiškai ištirps. Kai masė atauš iki kūno temperatūros, įmaišyti jogurtą.

Supilti Panna Cottą į indelius ir padėti į šaldytuvą, kad sustingtų.
Želatiną užpilti 2 šaukštais šalto vandens ir išbrinkinti. Mėlynių tyrės pakaitinti su cukrumi. Sudėti želatiną ir gerai išmaišyti, kol želatina visiškai ištirps. Įmaišyti likusią tyrę ir masę ataušinti.

Įmaišyti nelabai standžiai išplaktą grietinėlę. Supilti putėsius ant Panna Cottos ir leisti sustingti šaldytuve.

 

AUTORIUS: Aistė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital