Vasaros meniu, vištų sparneliai su garnyru greitai

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Vasaros meniu, vištų sparneliai su garnyru greitai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Marinuoti vištų (galima ir kitokios paukštienos) sparneliai, 1 kilogramas

Svogūnų laiškai , 1 kuokštelis

Agurkai, 5-6 vienetai

Ridikėliai, 5-6 vienetai

Kefyras, 2-3 šaukštai

Grietinė, 30 proc.

Krapai, pagal skonį

Druska, pagal skonį

Juodi malti pipirai, pagal skonį

PARUOŠIMO BŪDAS:

Orkaitėje kepame marinuotus vištų sparnelius tol, kol gražiai apskrus.

Kol kepa sparneliai paruošiame garnyrą. Supjaustome visus ingredientus, pilame kefyro, dedame grietinės. Barstome prieskoniais, beriame kapotus krapus ir viską išmaišome.

Laaabai skanu ir paprasta :)

 

AUTORIUS: Inga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital