Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Salotoms: | ||
1 vienetas | jautienos didkepsnių (naudojome „Feel the Beef“ didkepsnį „Topside“) | |
80 gramų | gorgonzola sūrio | |
2 saujos | salotų | |
1 saujelė | vyšninių pomidorų | |
1 vienetas | kukurūzų burbuolių | |
0.5 vieneto | rausvųjų svogūnų | |
1 šlakelis | aliejaus | |
Padažui: | ||
3 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
2 šaukštai | balzaminio acto | |
1 šaukštelis | grūdėtųjų garstyčių | |
1 šaukštelis | medaus | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | pipirų | |
Prieskonių mišiniui: | ||
2 šaukštai | baziliko lapelių (šviežių, smulkintų) | |
2 šaukštai | petražolių (smulkintų) | |
1 skiltelė | česnako | |
1 vienetas | citrinų (nutarkuotos žievelės) |