Vasariškos grūdėtos varškės salotos su ridikėliais ir agurkais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Grūdėtos varškės salotos su ridikėliais ir agurkais
Autorius apie receptą: Paprastos, bet kvapnios ir sočios salotos su ridikėliais ir grūdėta varške. Paprastos, bet kvapnios ir sočios salotos su ridikėliais ir grūdėta varške. Rima, Sveikas receptas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
150 gramų grūdėtos varškės
8 vienetai ridikėlių
2 vienetai agurkų
120 gramų žaliųjų žirnelių
80 gramų salotų
Užpilui:
1 vienetas citrinų (sulčių)
2 vienetai mėtų šakelių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Užpilui mėtas sutriname ir sumaišome su citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.
2.
Agurkus, ridikėlius, salotas susmulkiname ir sumaišome.
3.
Žirnelius užplikome karštu vandeniu ir paliekame kelioms minutėms. Sumaišome su kitais ingredientais.
4.
Įmaišome varškę ir užpilame paruoštą užpilą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital