Vasariškos bulvyčių salotos su lengvu užpilu

AUTORIUS:
Jonė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vasariškos bulvyčių salotos su lengvu užpilu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puiki idėja pietums ar garnyrui. Nesunkiai, greitai paruošiama ir be galo skanu valgyti tiek šiltas, tiek atvėsusias. Puiki idėja pietums ar garnyrui. Nesunkiai, greitai paruošiama ir be galo skanu valgyti tiek šiltas, tiek atvėsusias. Jonė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
750 gramų bulvių (mažos, virtos)
120 gramų ridikų
1 sauja šparaginių pupelių
1 šaukštas aliejaus
pagal skonį krapų
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal skonį druskos
Padažui:
5 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių (arba obuolių acto)
1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių (arba paprastų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves perpjauti pusiau arba jei bulvės didesnės, supjaustyti apie 2,5 cm storio griežinėliais.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti bulves, šparagines pupeles ir apkepti apie 5 minutes arba iki kol suminkštės šparaginės pupelės, o bulvės kiek apskrus.
3.
Ridikėlius supjaustyti griežinėliais, sudėti į dubenį, dėti bulves su šparaginėmis pupelėmis, berti smulkiai pjaustytus krapus, svogūnų laiškus.
4.
Užpilui į dubenėlį dėti garstyčias, pilti alyvuogių aliejų, citrinų sultis, berti druską, pipirus ir išmaišyti.
5.
Į dubenį su paruoštais ingredientais pilti paruoštą užpilą ir gerai išmaišyti.
AUTORIUS: Jonė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital