Vasariškos bolivinės balandos salotos su daržovėmis

AUTORIUS:
Vasarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vasariškos bolivinės balandos salotos su daržovėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Lengvos ir gaivios salotos su šviežiomis daržovėmis - idealiai tinka lengviems pietums, vakarienei ar net pusryčiams. Lengvos ir gaivios salotos su šviežiomis daržovėmis - idealiai tinka lengviems pietums, vakarienei ar net pusryčiams. Vasarė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 mililitrų vandens (arba daržovių sultinio)
200 gramų bolivinių balandų
2 vienetai pomidorų
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų (arba 1 trumpavaisio)
1 pundelis petražolių
Padažui:
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštelis medaus (arba pagal skonį)
1 žiupsnelis druskos (arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bolivinę balandą nuplauti. Į puodą pilti vandenį, įberti druskos, suberti kruopas ir užvirti, tuomet sumažinti kaitrą, uždengti dangčiu ir virti apie 12 minučių iki kol bolivinė balanda išvirs ir vanduo bus susigėręs.
2.
Išvirusią bolivinę balandą atidėti atvėsti, kol vėsta, kelis kartus švelniai permaišyti šakute.
3.
Agurką ir pomidorą supjaustyti nedideliais gabaliukais, petražoles šiek tiek pasmulkinti.
4.
Padažui į dubenį pilti alyvuogių aliejų, citrinų sultis, dėti medų, berti druskos ir gerai išmaišyti.
5.
Į dubenį su bolivine balanda sudėti agurkus, pomidorus, petražoles, supilti paruoštą padažą ir permaišyti.
AUTORIUS: Vasarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital