Vasariškos bandelės su svogūnais ir sūriu

AUTORIUS:
Meda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vasariškos bandelės su svogūnais ir sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
230 g miltų
2 a.š. kepimo miltelių
0,5 a.š. pipirų
0,5 a.š. druskos
100 g varškės
2 š svogūno laiškų, smulkintų 
130 ml pieno
100 g fermentinio sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:

Miltus, kepimo miltelius persijokite į dubenį, įberkite druskos, pipirų, tada sudėkite varškę ir svogūno laiškus ir viską gerai išmaišykite. Padarykite įdubimą, supilkite 100ml. pieno ir išminkikyte tešlą. Iškočiokite 1,5 cm storio lakštą ir stikline išspauskite apskritimus. Apskritimus sudėkite į kepimo skardą. Bandeles ištepkite likusiu pienu, pabarstykite tarkuotu sūriu ir pašaukite į 200  ° įkaitintą orkaitę. Kepkite maždaug 10 - 15 min.

Skanaus!

AUTORIUS: Meda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital