Vasariškas troškinys

AUTORIUS:
Marytė Bileišienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Vasariškas troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kalakutienos arba paukštienos
2 morkų, vidutinio dydžio
2  svogūnų, vidutinio dydžio
2 cukinijų, nedidelių ar mažų
2 svogūnų
300 g voveraičių, šviežių
1 - 2 pomidorų
200 g grietinės
Aliejaus, kepimui
Prieskonių, "Santa Maria" provanso
Druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kalakutieną supjaustome smulkiais gabaliukais. Supjaustome svogūnus, morkas, cukiniją (jei cukinijos odelė stora reikėtų ją nulupti ir išimti sėklytes)pomidorus. Į keptuvę dedame kalakutieną, morkas ir svogūnus, viską apkepiname. Po to dadedame į keptuvę cukiniją, nuplautas bet neapvirtas voveraites ir dar kepiname, kol cukinija ir voveraitės išleis sultis. Pabarstome priekoniais ir druska. Dadedame į keptuvę supjaustytą pomidorą ir įpalame grietinėlę. Dar patroškineme 10-15 minučių.

Skanaus.

AUTORIUS: Marytė Bileišienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Eva
2015-08-05 08:14
Na, ir rašo... :D Receptas geras :) Ačiū. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital