Vasariškas maskarponės ir želė desertas

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vasariškas maskarponės ir želė desertas
Vasariškas maskarponės ir želė desertas
Vasariškas maskarponės ir želė desertas
Vasariškas maskarponės ir želė desertas
Vasariškas maskarponės ir želė desertas
Vasariškas maskarponės ir želė desertas
Autorius apie receptą: Gaivu, greita, paprasta, skanu. Gaivu, greita, paprasta, skanu. Neringa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
500 gramų uogų (įvairių)
77 gramai aviečių želė (1 pakelio)
Kremui:
400 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
250 gramų maskarponės sūrio
50 gramų cukraus pudros
20 gramų želatinos
60 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kremui želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti 15 min. Vėliau ją pašildome garų vonelėje, kol ištirps (neužvirinti!), paliekame šiek tiek atvėsti.
2.
Išplakame grietinėlę su cukraus pudrą iki standumo. Įmaišome maskarponę. Po truputį, maišant, supilame atvėsusią želatiną, viską išmaišome.
3.
Paruoštą kremą dedame į formą ir dedame į šaldytuvą stingti.
4.
Žele paruošiame pagal instrukcija ant pakelio. Atvėsiname.
5.
Stambesnes uogas perpjauname pusiau. Jei uogos su kauliukais, juos pašaliname. Sudedame į pravėsusią želę.
6.
Želę su uogomis supilame ant apstingusio kremo ir dedame į šaldytuvą stingti.
AUTORIUS: Neringa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital