Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
170 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C) | |
90 gramų | sviesto | |
1 vienetas | kiaušinių trynių | |
2 šaukštai | vandens (ledinio) | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | džiovintų žolelių mišinio | |
Įdarui: | ||
130 mililitrų | grietinėlės, liesos | |
2 vienetai | pomidorų (skirtingų spalvų, bet nebūtina) | |
3 vienetai | kiaušinių | |
100 gramų | špinatų | |
60 gramų | kietojo sūrio (tarkuoto) | |
60 gramų | fetos sūrio | |
3 skiltelės | česnako | |
1 sauja | baziliko lapelių | |
pagal poreikį | druskos | |
pagal poreikį | juodųjų pipirų | |
pagal poreikį | džiovintų žolelių mišinio | |
pagal poreikį | alyvuogių aliejaus |