Vasariška trinta cukinijų sriuba

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Vasariška trinta cukinijų sriuba
Autorius apie receptą: Aš sriubą patiekiau su skrudinto batono kubeliais ir šlakeliu alyvuogių aliejaus. Sriubą taip pat labai tiktų pagardinti grietinėle, skrudintos šoninės gabalėliais, Aš sriubą patiekiau su skrudinto batono kubeliais ir šlakeliu alyvuogių aliejaus. Sriubą taip pat labai tiktų pagardinti grietinėle, skrudintos šoninės gabalėliais, patiekti su česnakiniu batonu ar duonos traškučiais. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai cukinijų (jaunų, mažų)
1 vienetas bulvių (vidutinio dydžio)
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
3 šaukštai lydyto sūrelio
1 skiltelė česnako (didelės)
1 vienetas sultinio kubelių (vištienos ar daržovių)
1 žiupsnelis malto muskato
pagal skonį druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukinijas supjaustome mažais gabalėliais. Bulvę nuskutame, supjaustome kubeliais. Svogūną nulupame, supjaustome juostelėmis.
2.
Puode, kuriame virsite sriubą, įkaitiname aliejų ant vidutinės ugnies. Sudedame svogūną ir kepiname, kol suminkštėja, vis pamaišant.
3.
Nulupame česnako skiltelę, susmulkiname ir sudedame į puodą kartu su svogūnu. Pakepiname pora minučių. Tada sudedame cukinijas, bulvę, išmaišome ir pakepiname 5 minutes (vis pamaišome).
4.
Daržoves užpilame vandeniu, kad apsemtų. Daugiau vandens pilti nereikia, kitaip sriuba bus skysta. Sriubą pagardiname susmulkintu sultinio kubeliu, juodaisiais pipirais, muskato riešutu. Išmaišome ir verdame 20 minučių ant vidutinės ugnies, kol bulvės suminkštėja. Tada sudedame lydytą sūrelį, išmaišome ir nukeliame nuo ugnies.
5.
Sriubą sutriname elektriniu smulkintuvu ir patiekiame. Skanumėlis!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital