Vasariška miško grybų sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vasariška miško grybų sriuba
Vasariška miško grybų sriuba
Vasariška miško grybų sriuba
Autorius apie receptą: Liūdnai, oi kaip liūdnai tas mūsų miškas atrodo. 20 minučių miške ir pirmas grybas. Prisirinkome tik sriubai. Laukiu rudens, gal bent tada galėsiu labiau pasidžiaugti. Liūdnai, oi kaip liūdnai tas mūsų miškas atrodo. 20 minučių miške ir pirmas grybas. Prisirinkome tik sriubai. Laukiu rudens, gal bent tada galėsiu labiau pasidžiaugti. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 litro miško grybai (virtų)
4 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
30 gramų sviesto
2 šaukštai manų kruopų
1 šaukštas krapų (smulkintų)
1 šaukštas petražolių (smulkintų)
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį grietinės
2 litrai vandens (ar sultinio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves ir morką nuskusti. Svogūną nulupti.
2.
Morką supjaustome griežinėliais, bulves - kubeliais, svogūną smulkiai sukapojame.
3.
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir jame pakepiname svogūną ir morką, kol suminkštės.
4.
Bulves beriame į puodą. Ten pat sudedame grybus ir pakepintas daržoves. Beriame druskos, pipirų ir manus. Užpilame vandeniu arba sultiniu.
5.
Sriubą kaitinti iki virimo. Sumažiname kaitrą iki silpno virsnojimo ir verdame apie 25 – 30 min.
6.
Pabarstome smulkintais žalumynais. Jei norisi sriubą gardiname grietine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital