Vasarinė uogienė

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Vasarinė uogienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 mililitrų cukraus uogienėms (naudojome Dansukker)
300 gramų aviečių
300 gramų raudonųjų serbentų
300 gramų persikų
200 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuplaukite uogas ir vaisius. Išimkite kauliukus iš persikų. Supjaustykite smulkiais gabalėliais.
2.
Suberkite ingredientus į puodą ir užvirinkite. Dar pavirkite 5 minutes. Puodą nukelkite nuo viryklės. Nugriebkite putas.
3.
Išpilstykite į gerai išplautus stiklainius. Uždarykite.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital