Varškinis "Pina Colada" tinginys

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Video LaMaistas.lt redakcijos
Varškinis "Pina Colada" tinginys
Varškinis "Pina Colada" tinginys
Varškinis "Pina Colada" tinginys
Varškinis "Pina Colada" tinginys
Varškinis "Pina Colada" tinginys
Varškinis "Pina Colada" tinginys
Autorius apie receptą: Ypatingas varškinis tinginys šiek tiek kitaip - šį kartą su ananasais ir kokosais, todėl tikrai pateisina savo "Pina Colada" pavadinimą! Toks tinginys tiks ir prie puodelio kavos Ypatingas varškinis tinginys šiek tiek kitaip - šį kartą su ananasais ir kokosais, todėl tikrai pateisina savo "Pina Colada" pavadinimą! Toks tinginys tiks ir prie puodelio kavos ir šventinėms Velykų vaišėms! (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
320 gramų sausainių (naudojome Gaidelio fruktozės skonio)
320 gramų varškės (geriau sausesnės, iš maišelių)
200 gramų konservuotų ananasų (gryno svorio, nusunktų)
180 gramų sviesto
160 gramų kondensuoto pieno, saldinto
50 gramų kokoso drožlių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sausainius sulaužome į nedidelius gabalėlius kaip tradiciniam tinginiui.
2.
Konservuotus ananasus gerai nuvarviname ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Beriame į dubenį su sausainiais.
3.
Varškę, minkštą kambario temperatūros sviestą, kondensuotą pieną, vanilinį cukrų ir kokoso drožles dedame į dubenį. Rankiniu elektriniu trintuvu viską sutriname (kad nebesijaustų varškės grūdelių ir neliktų sviesto gabalėlių).
4.
Varškės kremą dedame ant sausainių ir konservuotų ananasų. Gerai išmaišome, kad viskas tolygiai pasidengtų kremu.
5.
Tinginio masę krečiame į norimą formą (mes naudojome pailgą skilikoninę, skirtą keksui kepti). Standžiai suspaudžiame, kad neliktų tarpų.
6.
Padedame į šaldytuvą nakčiai, kad tinginys sutvirtėtų.
7.
Patiekdami galima papuošti konservuotų ananasų gabalėliais ir pabarstyti kokoso drožlėmis.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Laura
2021-01-25 12:36
Man irgi nestingo nors viska dariau kaip parasyta, su svarstyklem sveriau viska ir gerai nuvarvinau ananasus. Gavosi sausas minkstas pygaras o ne tinginys. ATSAKYTI
Virga
2020-09-06 21:12
Sustingsta gerai, tačiau man gerokai per saldus. Labiau mėgstu tradicine varškės tinginiu versija su bruknemis ar spanguolemis. ATSAKYTI
Aiste
2020-04-15 11:12
Aš vertinčiau 2 zvaigzdutemis, sausainiai permirksta nuo varskes ir jis nesusitingsta. ATSAKYTI
Simona
2020-04-15 11:52
Man tai puikiai pavyko ir labai skanu :) Jei nesustingo, gali būti, kad arba ananasus nepakankamai gerai nuvarvinot ir nuo jų buvo daug skysčio, arba ne sviestą naudojot (tepūs riebalų mišiniai nestingsta kaip sviestas), arba kažką ne pagal receptą darėt :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital