Varškinis-obuolinis pyragas su aguonomis

AUTORIUS:
sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
 Varškinis-obuolinis pyragas su aguonomis
 Varškinis-obuolinis pyragas su aguonomis
 Varškinis-obuolinis pyragas su aguonomis
 Varškinis-obuolinis pyragas su aguonomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės maltų džiūvėsėlių;
100 g. sviesto;
2 šaukštai cukraus;
2 šaukšteliai citrinų sulčių.

Įdarui:
600 g. varškės;
3 kiaušiniai;
200 g. cukraus;
šaukštelis vanilinio cukraus;
50 g. aguonų;
4 - 5 obuoliai;
žiupsnelis druskos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiuvėsėlius su cukrumi sumaišykite, po to sudėkite svietsą tirpintą ir citrinų sultis. Gautą masę dėkite į gilią išardomą kepimo formą, išklotą kepimo popierium ir paskirstykite lygiu sluoksiu. dėkite pusvalandžiui į šaldytuvą. Paskui šaukite į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę ir kepkite 10 min. Ataušinkite iki kambario temperatūros, ant viršaus išdėliokite obuolių skilteles. Aguonas užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 10 min, po to nukoškite. Varškę išplakite su cukrumi, kiaušiniais, vaniliniu cukrumi ir druska. Padalinkite varškės masę į 3 dalis. Vieną dalį palikite, o kitas dvi sumaišykit su aguonomis. tešlą su aguonomis dėkite kepimo formos kraštuose, o į vidų - be aguonų. Kepti 180 laipsniu orkaitėje apie 40 - 50 min. Skanaus! Receptas atsiųstas konkursui
AUTORIUS: sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital