Minkšti varškės žagarėliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 50
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Minkšti varškės žagarėliai
Minkšti varškės žagarėliai
Minkšti varškės žagarėliai
Minkšti varškės žagarėliai
Autorius apie receptą: Žagarėliai yra tikras gėris ir didelis džiaugsmas, o dar varškiniai, tai – kažkas tokio... džiaugiuosi, kad seni mūsų receptai neužmirštami, ir nelieka kažkur praeityje, Žagarėliai yra tikras gėris ir didelis džiaugsmas, o dar varškiniai, tai – kažkas tokio... džiaugiuosi, kad seni mūsų receptai neužmirštami, ir nelieka kažkur praeityje, o koja kojon žengia ir su šiuolaikine „maisto mada“ neužleisdami savo vietos. Žagarėlių receptas iš knygos „Lt virtuvę atrasti iš naujo“. Darbo su žagarėliais yra, bet jų skonis atperka, visą triūsą. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 50
500 gramų varškės 9%
6 šaukštai cukraus
pagal poreikį miltų
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek cukraus pudros
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę išsukame su kiaušiniais ir cukrumi iki vientisos masės.
2.
Po truputį įsijojame miltus su kepimo milteliais. Miltų reikėtų dėti tiek, kad tešla būtų minkšta, bet prie rankų nelimpanti.
3.
Iš tešlos Iškočiojame 1 cm storio lakštą. Supjaustome plonomis juostelėmis, o kiekvieną viduryje įpjauname ir perkišame, kad išeitų kaspinėlis.
4.
Žagarėlius kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol jie išsipūs ir gražiai paruduos.
5.
Iškepusius žagarėlius pabarstome cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital