Varškiniai vafliai su obuoliais (be glitimo)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Varškiniai vafliai su obuoliais (be glitimo)
Autorius apie receptą: Minkšti, drėgni varškiniai vafliai, kuriuose tobulai dera obuoliai ir cinamonas. Tik iškepti yra labai minkšti, tirpstantys burnoje. Šie vafliai yra skanūs ir karšti, ir Minkšti, drėgni varškiniai vafliai, kuriuose tobulai dera obuoliai ir cinamonas. Tik iškepti yra labai minkšti, tirpstantys burnoje. Šie vafliai yra skanūs ir karšti, ir šalti. (...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
180 gramų varškės 9%
1 vienetas obuolių
160 gramų kefyro
2 vienetai kiaušinių
100 gramų avižinių miltų
30 gramų sviesto (tirpinto)
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolį sutarkuojame stambia tarka.
2.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais, druska ir cinamonu.
3.
Kiaušinius lengvai išplakame. Sumaišome su varške ir cukrumi. Įpilame kefyrą, sudedame obuolį ir išmaišome. Pilame tirpintą sviestą ir išmaišome dar kartą. Įmaišome miltų mišinį.
4.
Kepame įkaitintoje vaflinėje.
5.
Tiekiame su medumi ar sirupu. Papuošiame uogomis.
Patarimai:
Avižinius miltus galima pakeisti kvietiniais. Jų reikės 120-150 g.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital