Autorius apie receptą:
Pas mus dabar toks laikas, kai pilni namai atostogaujančių. Ir tik per atostogas pusryčiai gali būti tokie saldūs, primenantys desertą. Iš normos iškepiau 10 vaflių.
Recepto
Pas mus dabar toks laikas, kai pilni namai atostogaujančių. Ir tik per atostogas pusryčiai gali būti tokie saldūs, primenantys desertą. Iš normos iškepiau 10 vaflių.
Recepto šaltinis: knyga B. Nicholson "Metai Beatos virtuvėje".
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų
varškės
200 gramų
miltų
3 vienetai
kiaušinių
100 mililitrų
kefyro
50 gramų
sviesto
3 šaukštai
cukraus
(arba pagal skonį)
1.5 šaukštelio
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sviestą ištirpiname ir paliekame šiek tiek pravėsti.
2.
Varškę išsukame su cukrumi ir kiaušiniais, supilame kefyrą, ištirpintą sviestą. Masę gerai išmaišome.
3.
Įsijojame miltus su kepimo milteliais. Kruopščiai išmaišome.