Minkšti sklindžiai su varške

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Minkšti sklindžiai su varške
Autorius apie receptą: Sklindžiai - tai mėgstamiausi savaitgalio pusryčiai. Ypač mėgstame su varške, jie visada tokie minkšti ir pūrus. Sklindžiai - tai mėgstamiausi savaitgalio pusryčiai. Ypač mėgstame su varške, jie visada tokie minkšti ir pūrus. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų kefyro
200 gramų kvietinių miltų
180 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis sodos
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska.
2.
Beriame sodą, pilame 100 ml kefyro ir išmaišome.
3.
Pilame likusį kefyrą, dedame varškę ir gerai išmaišome.
4.
Beriame miltus ir užmaišome tešlą.
5.
Paliekame tešlą 15 min.
6.
Sklindžius kepame gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusiu.
7.
Tiekiame su mėgstamais priedais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Austėja
2023-05-12 20:42
Itin kokibiški ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital