Varškiniai sausainiai "Bučinukai" su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Varškiniai sausainiai bučinukai su obuoliais
Autorius apie receptą: Kadangi dabar ruduo, obuolių metas, tai pabandžiau į sausainiukus įdėti po obuolio skiltelę, kas jau bandėte kepti šiuos "bučinukus" pabandykite su obuoliukais mm skanu labai! Kadangi dabar ruduo, obuolių metas, tai pabandžiau į sausainiukus įdėti po obuolio skiltelę, kas jau bandėte kepti šiuos "bučinukus" pabandykite su obuoliukais mm skanu labai! Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
250 gramų varškės
200 gramų miltų
100 gramų sviesto
3 šaukštai cukraus (+dar truputėlio pabarstymui)
3 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
2 vienetai obuolių
200 gramų vandens
3 šaukštai cukraus
šiek tiek cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pirmiausia pasiruoškite obuolius, kuriuos įdėsite į sausainių vidų: supjaustykite į 4 dalis, išpjaustykite sėklalizdžius ir supjaustykite 2-3 mm storio riekelėmis.
2.
Įdarui į puodą įpilkite vandens, suberkite cukrų pamaišykite, užvirinkite. Į sirupą sudėkite obuolius. Pavirkite 3 minutes, kad obuoliai suminkštėtų, bet ne ištižtų. Tuomet atsargiai supilkite į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų sirupas.
3.
Tešlai varškę ištrinkite su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Sviestą ištirpinkite ir išsukite su varške. Į varške sudėkite miltus, kepimo miltelius ir užminkykite vienalytę tešlą. Tešlą palaikykite šaldytuve 1 val.
4.
Iškočiokite tešlą ir stikline išspauskite apskritimus. Kiekvieną apskritimą apibarstykite cukrumi, perlenkite pusiau, į vidų įdėkite obuolio skiltelę apibarstyta cinamonu, vėl pabarstykite cukrumi ir vėl perlenkite, kad gautusi trikampis, ir vėl pabarstykite cukrumi.
5.
Sausainius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Kepkite 190 laipsnių temperatūroje apie 20 min., kol gražiai pagels. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital