Varškinės tešlos skarelės su rabarbarais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Varškinės skarelės su rabarbarais
Varškinės skarelės su rabarbarais
Varškinės skarelės su rabarbarais
Varškinės skarelės su rabarbarais
Autorius apie receptą: Prasidėjo, prasidėjo, prasidėjo... Kas? Rabarbarų sezonas! Labai juos mėgstu. Net ir dabar, kaip vaikystėje, padažytus į cukrų. Kepiniai su jais taip pat nuostabūs. Prasidėjo, prasidėjo, prasidėjo... Kas? Rabarbarų sezonas! Labai juos mėgstu. Net ir dabar, kaip vaikystėje, padažytus į cukrų. Kepiniai su jais taip pat nuostabūs. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
300 gramų miltų
125 gramai varškės
100 mililitrų aliejaus (bekvapio)
100 mililitrų pieno
75 gramai cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
500 gramų rabarbarų
125 gramai rudojo cukraus
1 šaukštas krakmolo
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
pagal skonį migdolų drožlių
pagal skonį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Rabarbarus nuvalom, supjaustom gabalėliais maždaug 1 centimetro, suberiam į nedidelį puodą ir užbėrę cukrumi kaitinam, kol cukrus ištirps ir rabarbarai keisdami spalvą pradės karamelizuotis, truputį paminkštės. Pabaigoje, maišant, per sietelį įsijojam krakmolą ir užverdame. Paliekame atvėsti.
2.
Į dubenį beriam miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską ir permaišom. Į šiuos produktus dedam pertrintą varškę, pilam aliejų ir pieną, greitai užminkom tešlą. Tik neminkom ilgai, nes pradės lipti prie rankų.
3.
Ant miltuoto stalo kočiojam tešlą iki maždaug 0.5 centimetro storio, supjaustom kvadratais, įdedam įdaro, kraštelius patepam kiaušiniu, sulenkiam trikampiu ir užspaudžiam.
4.
Bandeles dedam į kepimo popieriumi išklotą kepimo fomą, aptepam kiaušiniu ir apibarstome migdolų plokštelėmis. Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, kol gražiai paruduos. Pravėsusias skareles apibarstome miltiniu cukrumi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital