Varškinės tešlos sausainukai su obuoliais - be kiaušinių ir sviesto

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Varškinės tešlos sausainukai su obuoliais - be kiaušinių ir sviesto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
250 gramų varškės
250 gramų miltų
100 mililitrų kefyro
1 vienetas obuolių
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek druskos
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
šiek tiek cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę petrinti per sietelį, į ją pilti kefyrą, suberti cukrų, druską, gerai viską išmaišyti. Įsijoti miiltus sumaišytus su kepimo milteliais ir užminkyti tešlą.
2.
Iš tešlos kočioti nestorą lakštą maždaug 3 milimetrų. Supjaustyt kvadratėliais 5 x 5 cm. Dėti po obuolio skiltelę, pabarstyti cukrumi, cinamonu, užlenkti kraštus.
3.
Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 180 C laipsnių apie 20 minučių, kol švelniai pagels. Išėmus iš orkaitės apibarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital