Varškinės tešlos pynė su šokoladiniu Nutella kremu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Varškinė pynė su šokoladu
Autorius apie receptą: Gardžios, kvepiančios pynutės iš tešlos, kuri greitai ir lengvai pagaminama, be jokio šaldymo ar kildinimo! O ir įdarą galite pasirinkti, kokį mėgstate jūs, pvz., galima ir su Gardžios, kvepiančios pynutės iš tešlos, kuri greitai ir lengvai pagaminama, be jokio šaldymo ar kildinimo! O ir įdarą galite pasirinkti, kokį mėgstate jūs, pvz., galima ir su uogiene kepti. Pagal šį receptą iškepiau dvi pynes. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
300 gramų miltų
125 gramai kreminės varškės
100 mililitrų pieno (kambario temperatūros)
100 mililitrų aliejaus
60 gramų cukraus
2.5 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek vanilės aromato
Įdarui:
100 gramų juodojo šokolado
100 gramų šokoladinio kremo nutella
1 vienetas kiaušinių (mažų)
50 gramų maltų migdolų
50 gramų lazdyno riešutų (maltų)
šiek tiek cinamono
Pabarstymui:
50 gramų migdolų (smulkintų)
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai varškę išmaišyti su cukrumi ir druska, pilti pieną, aliejų, vanilę, dar kartą pamaišyti, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir užminkyti tešlą. Miltų gali reikėti truputėlio daugiau. Padalinti tešlą į dvi lygias dalis.
2.
Įdarui šokoladą ištirpinti garų vonelėje, įmaišyti šokoladinį kremą, suberti maltus riešutus, cinamoną, įmušti kiaušinį ir viską gerai išmaišyti.
3.
Stalą pabarstyti miltais, iš tešlos iškočioti 25x35 centimetrų stačiakampius. Juos ištepti įdaru, susukti į vyniotinį, perpjauti išilgai per pusę ir pjūviu į viršų supinti pynutes.
4.
Sudėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, viršų pabarstyti smulkintais migdolais. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 25 - 30 minučių.
5.
Išėmus iš orkaitės uždengti švariu virtuviniu rankšluosčiu ir leisti atvėsti. Prieš patiekiant apibarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital