Varškinės tešlos čeburekai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Varškinės tešlos čeburekai
Varškinės tešlos čeburekai
Varškinės tešlos čeburekai
Autorius apie receptą: Tešlą čeburekams ruošiau su varške, dėl to ji yra minkšta ir puri. O pačiu receptu prieš keletą metų su manimi pasidalino kaimynė Edita. Tešlą čeburekams ruošiau su varške, dėl to ji yra minkšta ir puri. O pačiu receptu prieš keletą metų su manimi pasidalino kaimynė Edita. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Tešlai:
300 gramų varškės
200 mililitrų kefyro
pagal poreikį kvietinių miltų (tiek, kad tešla būtų elastinga ir neliptų prie rankų)
2 vienetai kiaušinių
2 šaukšteliai druskos
1 šaukštelis sodos
Įdarui:
500 gramų kiaulienos (maltos)
1 vienetas svogūnų (didelio)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šlakelis vandens
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai kiaušinius išsukame su varške ir druska.
2.
Sodą suberiame į kefyrą ir gerai išmaišome. Supilame į varškės masę. Po truputį beriame miltus ir minkome tešlą. Ji turi tapti minkšta ir elastinga.
3.
Įdarui svogūną nulupame ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
4.
Sudedame svogūną į maltą kiaulieną. Beriame druskos, pipirų, įpilame šiek tiek vandens, kad įdaras būtų sultingesnis.
5.
Tešlą iškočiojame, išpjauname apskritimus. Į kiekvieno apskritimo vidurį dedame mėsos įdaro, vieną kraštą užlenkiame ant kito krašto ir užspaudžiame šakute, kad krašteliai susiklijuotų.
6.
Kepame keptuvėje gerai įkaitintame aliejuje, pavartant, kol gražiai apskrus ir iškeps.
7.
Iškeptus čeburekus sudedame ant popierinių servetėlių, kad sugertų aliejaus perteklių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Mmm...
2023-01-07 23:11
Gavosi minkšti ir labai skanūs. Tik mudu su vyru kepėme orkaitei. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital