Varškinės tešlos bandelės su slyvomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškinės tešlos bandelės su slyvomis
Autorius apie receptą: Gavosi labai kvapnios ir skanios. Rekomenduoju. Jei slyvos pas jus rūgščios, tai ant jų galite dar pabarstyti truputį cukraus. Pas mane buvo saldžios, tai aš to nedariau. Gavosi labai kvapnios ir skanios. Rekomenduoju. Jei slyvos pas jus rūgščios, tai ant jų galite dar pabarstyti truputį cukraus. Pas mane buvo saldžios, tai aš to nedariau. Iškepusias bandeles galite pabarstyti cukraus pudra. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
320 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
150 gramų varškės (vientisos, minkštos)
60 gramų cukraus
60 mililitrų pieno
50 mililitrų aliejaus (bekvapio)
16 gramų kepimo miltelių
8 gramai vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
400 mililitrų pieno
38 gramai vanilinio pudingo milteliai
pagal skonį cukraus
pagal skonį slyvų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių trynių
1 šaukštas pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į puodą pilti pieną, berti pudingo miltelius ir virti iki kol sutirštės, kaip nurodyta ant pakuotės. Tuomet palikti atvėsti vis pamaišant.
2.
Tešlai į dubenį dėti varškę, berti cukrų, vanilinį cukrų, druską, kepimo miltelius, išmaišyti. Tuomet pilti pieną, aliejų ir dar kartą išmaišyti.
3.
Į paruoštą masę įsijoti miltus, jų tikslus kiekis priklauso nuo varškės drėgnumo. Tešla turi būti minkšta ir nelimpanti prie rankų, suminkyti tešlą. Tešlą dėti į maišelį ir palikti pastovėti 10-15 minutes kambario temperatūroje.
4.
Slyvas perpjauti pusiau, išimti kauliukus ir supjaustyti skiltelėmis.
5.
Ruošiame bandeles. Tešlą padalinti į 8 lygias dalis, suformuoti rutuliukus. Tuomet iš kiekvieno iškočioti apskritimą (stalo miltuoti nereikia, nes tešla prie jo visiškai nelimpa), dėti po valgomą šaukštą atvėsusio pudingo, ant viršaus slyvų skilteles, užlenkti kita puse, užspausti kraštą.
6.
Į dubenį su kiaušinio tryniu įpilti pieno, išplakti. Aptepti bandeles.
7.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 - 20 minučių iki kol gražiai apkeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital