Varškėtukai su padažu

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 79)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 79)
Varškėtukai su padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų varškės 9% (drėgnos)
1 stiklinė kvietinių miltų (naudojau 200 ml talpos)
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
Padažui:
200 gramų grietinės
40 gramų sviesto
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinį lengvai paplakti su druska. Įdėti varškę ir gerai sutrinti šakute. Berti miltus ir išminkyti tešlą.
2.
Tešlą padalinti lygiomis dalimis, iškočioti ritinėlius, kiek paspausti ir supjaustyti, kad pavyktų pailgi gabalėliai.
3.
Dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti iškilus į paviršių 2-3 minutes (nevirkite per ilgai, nes varškėtukai ištiš).
4.
Padažui sviestą ištirpinti, tada sudėti grietinę ir įberti druskytės. Kaitinti iki virimo. Patiekiant užpilti varškėtukus paruoštu padažu. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (9)
Emilija
2023-06-30 12:45
Aš dar įdedu po šaukštelį krakmolo ir manų kruopų ATSAKYTI
Agnė
2023-04-12 13:05
Varsketuku padažas be cukraus?? ATSAKYTI
Laura
2023-04-13 09:33
Ne visi mėgsta saldžius varškėčius. Aš valgau tik sūrius, tad šis receptas man puikus. Jei mėgstate saldžiai, įsiberkite cukraus. ATSAKYTI
Agnė
2018-02-24 21:52
Dariau pagal recepta. Jeigu pirktinė varškė, tai tikrai reikia daugiau miltų... ATSAKYTI
Renata
2018-02-25 19:08
Nebūtinai, pirktinės varškės būna labai įvairios. Pvz. kai kurios varškės (ypač iš maišelių) būna tikrai sausos ir su jomis darant miltų tiek pakaks drąsiai, bet daugelis varškių iš kvadratinių pakelių būna šlapesnės (ypač Rokiškio ar Žemaitijos pieno), tai su jomis miltų reikės gerokai daugiau. ATSAKYTI
saule
2017-07-04 17:35
tai padazui grietine ar grietinele? :) :) :) ATSAKYTI
Lina
2017-07-04 17:49
Grietinė, kaip recepte ir parašyta :) ATSAKYTI
Janina
2015-04-25 21:18
Labai skanu.Aciu uz recepta. ATSAKYTI
zozzole
2015-04-01 18:27
Super gavosi.tik nevirkit per ilgai nes istis. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital