Varškės virtinukai - mano mylimiausi

AUTORIUS:
Elvyra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Varškės virtinukai varškėtukai
Autorius apie receptą: Labai mėgstu varškėčius, gamintus pagal šį receptą. Labai mėgstu varškėčius, gamintus pagal šį receptą. Elvyra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 pakeliai varškės (360 gramų)
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštas bulvių krakmolo (+apvoliojimui)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į dubenį sudėti varškę, įmušti kiaušinį, suberti miltus, bulvių krakmolą, įberti druskos. Išmaišyti.
2.
Imti nedidelį gabaliuką tešlos, formuoti rutuliuką ir delnais jį šiek tiek suspausti. Truputį pavolioti krakmole.
3.
Į puodą įpilti vandens, užkaisti. Kai vanduo užvirs, sudėti virtinukus ir pavirti apie 2 minutes.
Patarimai:
Papildomai į varškės masę galima įberti cukraus, jei norite saldžių virtinukų.
Tirpinto sviesto ir grietinės padažui pagaminti reikės: 50 g sviesto, 100 g grietinės, druskos pagal skonį. Į keptuvę įdėkite sviestą, išlydykite ant silpnos ugnies. Vis maišant sviestą, dėkite grietinę. Įberkite druskos, pamaišykite. Galima pagardinti mėgstamais prieskoniais ar, jei norite saldesnio padažo įberti cukraus.
AUTORIUS: Elvyra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital