Varškės vafliai su aguonomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Varškės vafliai su aguonomis
Autorius apie receptą: Labai skanūs vafliai. Paragavus, sunku sustoti. Labai skanūs vafliai. Paragavus, sunku sustoti. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
220 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
50 mililitrų grietinėlės, liesos
45 gramai kvietinių miltų
45 gramai ryžių miltų
30 gramų aguonų
20 gramų sviesto
2 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje sumaišome kiaušinį, minkštą sviestą, grietinėlę, cukrų ir varškę.
2.
Kitame dubenyje sumaišome miltus, druską ir aguonas. Suberiame į varškės masę ir užmaišome tešlą vafliams. Tešla bus labai tiršta.
3.
Kepame vaflius gerai įkaitintoje vaflinėje iki auksinės spalvos.
4.
Tiekiame su sirupu, medumi ar uogiene.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital