Autorius apie receptą:
Savaitgalį turėjau labai smagų ir netikėtą pasisėdėjimą su draugais. Ir draugę visada noriu kuo nors pavaišinti. Mane išgelbėjo ši skani, greitai paruošiama
Savaitgalį turėjau labai smagų ir netikėtą pasisėdėjimą su draugais. Ir draugę visada noriu kuo nors pavaišinti. Mane išgelbėjo ši skani, greitai paruošiama užtepėlė, kurios receptu su manimi pasidalino mano bendradarbė Miglė. Ir patikėkite aš pastebėjau, kad labai daug idėjų ir receptų aš pasiskolinu iš jos. O tai tik rodo, kad ji yra puiki šeimininkė. O aš tik džiaugiuosi būdama tarp tokių žmonių, su kuriais galiu kalbėti apie maistą, dalintis receptais.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų
sūdytos lašišos
(ar rūkytos)
300 gramų
varškės 9%
200 gramų
lydyto sūrelio
1 pundelis
krapų
1 žiupsnelis
druskos
1 žiupsnelis
aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Varškę pamaigome šakute ar pertriname per sietelį. Įmaišome lydytą sūrelį.
2.
Lašišą supjaustome mažais gabalėliais. Į varškės masę sudedame lašišą, smulkintus krapus. Viską gerai išmaišome pagardiname druska ir aitriosios paprikos milteliais.
3.
Varškės užtepėlę tepame ant duoniuko, sumuštinių duonos riekelės ar skrebučio.