Varškės tortas su uogomis - be kepimo

AUTORIUS:
Indrė, Gaminu sau,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškės tortas su uogomis - be kepimo
Varškės tortas su uogomis - be kepimo
Varškės tortas su uogomis - be kepimo
Varškės tortas su uogomis - be kepimo
Autorius apie receptą: Turbūt geriausias įvertinimas, kai po pavalgymo lieka tuščios lėkštės, tad šiuo atveju ne tik lėkštės liko tuščios, bet ir torto neliko vienu prisėdimu. Labai glosto Turbūt geriausias įvertinimas, kai po pavalgymo lieka tuščios lėkštės, tad šiuo atveju ne tik lėkštės liko tuščios, bet ir torto neliko vienu prisėdimu. Labai glosto širdį, kai paprašo pakartoti, tad labai rekomenduoju pasigaminti šį nuostabų tortą. (...daugiau) Indrė, Gaminu sau
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų kreminės varškės
150 gramų kondensuoto pieno, saldinto
100 gramų maskarponės sūrio
60 mililitrų vandens
1 šaukštelis vanilinio cukraus
2 šaukšteliai želatinos
Pagrindui:
240 gramų sausainių
100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius elektriniu smulkintuvu susmulkinti. Jei nenaudojate elektrinio smulkintuvu, tuomet sausainius sudėkite į šaldymui skirtą maišelį ir kočėlu sutrupinkite. Suberti į dubenį.
2.
Sviestą dėti į dubenėlį ir pašildyti karšto vandens vonelėje arba trumpai mikrobangų krosnelėje, supilti į dubenį su sausainiais.
3.
Torto formos dugną ištiesti kepimo popieriumi. Sukrėsti paruoštą masę ir tolygiai paskirstyti, kad pagrindas būtų lygus, gerai paspausti šaukštu ar mentele, kad pagrindas būtų tvirtas. Tuomet dėti į šaldytuvą iki kol bus paruoštas kremas.
4.
Kremui į dubenėlį berti želatiną, pilti vandens ir palikti brinkti apie 15 minučių. Tuomet ištirpinti ir atvėsinti.
5.
Į didesnį dubenį dėti varškę, maskarponę, kondensuotą pieną, berti vanilinį cukrų ir želatiną, viską išmaišyti ir supilti ant torto pagrindo.
6.
Paruoštą tortą galima papuošti mėgstamomis uogomis ir dėti į šaldytuvą sustingti kelioms valandoms.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital