Varškės tinginys su džiovintais vaisiais ir riešutais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Varškės tinginys su džiovintais vaisiais ir riešutais
Varškės tinginys su džiovintais vaisiais ir riešutais
Varškės tinginys su džiovintais vaisiais ir riešutais
Autorius apie receptą: Varškės tinginys - desertas, kurį su malonumu paragaus tiek maži, tiek dideli. O šiam varškės tinginiui ypatingą skonį suteikia pistacijos. Varškės tinginys - desertas, kurį su malonumu paragaus tiek maži, tiek dideli. O šiam varškės tinginiui ypatingą skonį suteikia pistacijos. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
350 gramų sausainių
350 gramų varškės 9%
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
100 gramų balto šokolado
100 gramų razinų
100 gramų džiovintų spanguolių
1 sauja pistacijų (galima keisti mėgiamais riešutais)
4 šaukštai kondensuoto pieno, saldinto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šokoladą ištirpinau.
2.
Varškę ir kambario temperatūros sviestą elektriniu plakikliu suplakiau iki vientisos masės. Kondensuotą pieną ir tirpintą šokoladą supyliau į varškės masę, išmaišiau.
3.
Džiovintas spanguoles, razinas nuplikiau verdančiu vandeniu ir sudėjau į varškės masę.
4.
Galiausiai į varškės masę sudėjau pistacijas ir gerai viską išmaišiau.
5.
Sausainius sulaužiau nelabai smulkiais gabaliukais ir įmaišiau į varškės masę.
6.
Į formelę patiesiau maistinę plėvelę ir sudėjau paruoštą varškės masę. Uždengusi maistine plėvele varškės desertą pastačiau į šaldytuvą sutvirtėti nakčiai.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital