Varškės spurgytės su maskarpone - minkštos ir labai skanios!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Varškės spurgos su maskarpone
Varškės spurgos su maskarpone
Varškės spurgos su maskarpone
Varškės spurgos su maskarpone
Autorius apie receptą: Šios spurgytės minkštos, skanios ir visaip kitaip geros. O kitoniškumas juose tas, kad varškę maišiau su maskarponės sūriu. Tikrai gardu ir rankos pačios tiesiasi dar vienos. Šios spurgytės minkštos, skanios ir visaip kitaip geros. O kitoniškumas juose tas, kad varškę maišiau su maskarponės sūriu. Tikrai gardu ir rankos pačios tiesiasi dar vienos. Beje, šios spurgytės ne tokios standžios kaip gamintos vien iš varškės, bet tikrai vertos būti išbandytos. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 gramų varškės
250 gramų maskarponės sūrio
3 vienetai kiaušinių
8 šaukštai kvietinių miltų
6 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Kepimui:
1 litras aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę, maskarponę, cukrų ir vanilinį sukrų ištrinkite šakute. Sudėkite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
2.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į varškės masę. Masė turi sunkiai maišytis šaukštu. Jeigu masė lengvai maišosi, įberkite dar šiek tiek miltų.
3.
Puode įkaitinti aliejų.
4.
Sudrėkinkite delnus vandeniu ir formuokite graikiško riešuto dydžio spurgytes. Virkite aliejuje, vis pavartant.
5.
Ištraukus iš aliejaus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nuvarvėtų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Vaida
2021-04-03 20:40
Ačiū už receptuka, labai skanus gavos ATSAKYTI
Virginija
2019-03-04 15:14
Ar tinka vokiška varškė tom spurgom? ATSAKYTI
Rima
2019-03-03 16:21
Nuostabus receptas,gavosi puikiai ATSAKYTI
Janina
2019-02-27 21:55
Pabandziau jusu recepta bet zinokit miltu reikia trigubai nes viska limpa prie ranku ir viduis lieka neiskeptas ATSAKYTI
Greta
2019-02-28 10:15
Miltų kiekis labai priklauso nuo konkrečių miltų rūšies, nes jie visi gana skirtingai reaguoja su šlapiais ingredientais. Tešla ir turi būti lipni, todėl ir reikia sudrėkinti rankas :) O jei vidus lieka neiškepęs, nors išorė jau traški - tikriausiai per didelė kaitra. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital