Varškės spurgytės - labai minkštos ir purios

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Varškės spurgos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
500 gramų varškės (dažniausiai naudoju liesą)
200 gramų miltų (persijotų)
5 šaukštai cukraus
3 vienetai kiaušinių trynių
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas brendžio
1.5 šaukštelio vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių (su kaupu)
1 žiupsnelis druskos
0.5 litro aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę pertrinti su kiaušinio tryniais, kiaušiniu, cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Miltus persijoti su kepimo milteliais ir druska, įpilti šaukštą brendžio ir šakute permaišyti tešlą.
2.
Spurgytes formuojamos 2 arbatinių šaukštelių pagalba. Juos laikom atsuktus vieną į kitą, pakabinam beveik pilną šaukštelį tešlos ir nuo vieno šaukštelio ant kito dėliojam kokius 3-4 kartus, kol susiformuos maždaug apvalus gumuliukas lygiais kraštais.
3.
Suformuotą spurgytę dėti į verdantį aliejų. Virti, kol gražiai paruduos. Iškepusias spurgas dėti ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejus. Apibarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital