Varškės spurgytės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Varškės spurgytės
Varškės spurgytės
Varškės spurgytės
Varškės spurgytės
Autorius apie receptą: Kai su dukrele norime palepinti mūsų mylimą tėtį.. Žinome, kad su spurgomis niekada neprašausime pro šalį. Minkštos, purios, lengvos ir labai skanios! Mėgaujasi visa šeima. Kai su dukrele norime palepinti mūsų mylimą tėtį.. Žinome, kad su spurgomis niekada neprašausime pro šalį. Minkštos, purios, lengvos ir labai skanios! Mėgaujasi visa šeima. Karina, Paprasta gaminti
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
500 gramų varškės
3 vienetai kiaušinių
8 šaukštai kvietinių miltų
3 šaukštai cukraus
1 šaukštelis sodos (arba kepimo miltelių)
Kepimui:
0.5 litro rapsų aliejaus
Pabarstymui:
2 šaukštai cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę, cukrų ir kiaušinius sutriname iki vientisos konsistencijos masės. Sijojame miltus, sumaišytus su soda arba kepimo milteliais ir išmaišome. Tešla bus sunkiai maišoma.
2.
Įkaitiname aliejų. Nekaitinkite labai stipriai - spurgos paviršius degs, o vidus nespės iškepti.
3.
Drėgnomis rankomis imame po nedidelį kiekį tešlos ir formuojame rutuliukus. Siunčiame spurgytes į aliejų. Nepamirškite, kad spurgos kepdamos smarkiai padidės. Kepame, kol gražiai apskrus ir padidės.
4.
Iškepusias spurgas išgriebiame iš aliejaus ir sudedame ant popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės, kad susigertų riebalų perteklius. Šiek tiek atvėsusias spurgytes apibarstome cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital