Varškės spurgytės

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškės spurgytės
Varškės spurgytės
Varškės spurgytės
Autorius apie receptą: Minkštos viduje, traškios išorėje varškės spurgytės. Minkštos viduje, traškios išorėje varškės spurgytės. Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
360 gramų varškės
200 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
50 gramų cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis vanilinio cukraus
200 mililitrų aliejaus (kepimui)
50 gramų cukraus pudros (apibarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę ištriname su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska. Įmušame kiaušinį, išmaišome. Suberiame miltus ir kepimo miltelius ir rankomis minkome spurgyčių tešlą.
2.
Puode įkaitiname aliejų.
3.
Drėgnomis rankomis gnybiame po nedidelį gabaliuką tešlos ir formuojame rutuliukus. Dedame į įkaitintą aliejų ir verdame, vis pavartant, kelias minutes, kol gražiai apskrus.
4.
Ištraukiame iš aliejaus ir dedame ant popierinio rankšluosčio, kad aliejus nuvarvėtų. Apibarstome cukraus pudra. Skanaus.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital