Varškės spurgos su kapučino prieskoniu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Varškės spurgos su kapučino prieskoniu
Varškės spurgos su kapučino prieskoniu
Varškės spurgos su kapučino prieskoniu
Varškės spurgos su kapučino prieskoniu
Autorius apie receptą: Varškės spurgos – tai mėgstamiausias desertas mano mergaičių. Ir kada gi jas labiau galiu palepinti, jei ne tada kai jos serga? Šį kartą varškės spurgas kepiau kapučino Varškės spurgos – tai mėgstamiausias desertas mano mergaičių. Ir kada gi jas labiau galiu palepinti, jei ne tada kai jos serga? Šį kartą varškės spurgas kepiau kapučino skonio. Jei mėgstate kavą, šios spurgos jums labai patiks. Šeštadienio popietei spurga ir arbata – geriausias variantas. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų varškės
4 vienetai kiaušinių
10 šaukštų miltų
5 šaukštai cukraus
5 šaukštai grietinės
15 gramų kapučino miltelių
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
1 šaukštas cukraus pudros (pabarstyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išsukame su cukrumi.
2.
Varškę pertriname per sietelį ir įmaišome į kiaušinių masę. Sudedame grietinę, beriame kapučino miltelius. Įsijojame miltus su kepimo milteliais. Masę gerai išmaišome.
3.
Drėgnomis rankomis formuojame spurgas ir kepame gerai įkaitintame aliejuje, kol spurgos iškeps ir gražiai apskrus.
4.
Iškepusias sudedame ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius. Pabarstome cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital