Varškės spurgos pagal Ingridą

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Varškės spurgos pagal Ingridą
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
450 gramų varškės
3 vienetai kiaušinių
6 šaukštai cukraus
6 šaukštai kvietinių miltų (apytikriai)
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis vanilinio cukraus
1 litras aliejaus (kepimui)
pagal skonį cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Varškę su cukrumi ir kiaušiniais ištriname.
2.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įsijojame į varškės masę. Minkome tešlą. Tešla turi būti lipni.
3.
Miltuotomis rankomis gnybiame graikiško riešuto dydžio gabalėlį ir formuojame rutuliuką - spurgą.
4.
Ant vidutinės kaitros įkaitiname aliejų. Sudedame spurgas ir verdame, retsykiais pavartydami, kol gražiai apskrus. Vienu kartu nedėkite pernelyg daug spurgų kepti, nes aliejus atvės ir spurgos nekeps tolygiai.
5.
Išvirusias spurgas išgriebiame iš aliejaus ir sudedame ant popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės, kad susigertų riebalų perteklius. Atvėsusias spurgas apibarstome cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Žemaitukė
2021-11-29 16:24
Gerb.Ingrida,su miltais , tai truputuka pamažinote.Mėginau pagal Jūsų receptą,spurgučiai subliuškę gavosi. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital