Varškės spurgos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Autorius apie receptą: Purios viduje, traškia plutele išorėje – pačios skaniausios varškės spurgos. Dar šiltos, kai vos spėji kepti, o valgytojų būriai aplink rikiuojasi. Geras ženklas, kad Purios viduje, traškia plutele išorėje – pačios skaniausios varškės spurgos. Dar šiltos, kai vos spėji kepti, o valgytojų būriai aplink rikiuojasi. Geras ženklas, kad pataikei į temą ir visi šeimos nariai, kaip tie katinai tik ir laukia kalno spurgų. Nežinau, kas gali atsispirti? (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų varškės
200 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Virimui:
pagal poreikį aliejaus
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išsukame su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir varške. Įberiame žiupsnį druskos. Suberiame miltus ir kepimo miltelius. Masę gerai išmaišome.
2.
Puode įkaitiname aliejų.
3.
Drėgnomis rankomis gybiame tešlos ir formuojame spurgas. Dedame į įkaitintą aliejų ir verdame, vis pavartant, kol gražiai apskrus.
4.
Iškepusias sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius. Pabarstome cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital