Varškės spurgos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Autorius apie receptą: Pagalvojau, kad labai jau senai buvau mergaites nudžiuginusi, iškepdama spurgų. Tad nuo pat ryto pasiraitojusi rankoves kibau į darbą. Ir štai kalnas spurgų.
Receptą radau
Pagalvojau, kad labai jau senai buvau mergaites nudžiuginusi, iškepdama spurgų. Tad nuo pat ryto pasiraitojusi rankoves kibau į darbą. Ir štai kalnas spurgų.
Receptą radau tinklaraštyje „Samčio užrašai“ .
(...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 gramų varškės 9%
300 mililitrų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus pudros
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
pagal poreikį cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę ištriname su kiaušiniais, cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi.
2.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska.
3.
Į kiaušinių masę įsijojame miltų mišinį ir maišome.
4.
Puode įkaitiname aliejų.
5.
Drėgnomis rankomis gnybiame po nedidelį gabaliuką tešlos ir formuojame rutuliukus. Dedame į įkaitintą aliejų ir verdame, vis pavartant, kol gražiai apskrus.
6.
Išvirusias spurgas dedame ant popierinių servetėlių, kad susigertų aliejaus perteklius. Pabarstome cukraus pudra ir mėgaujamės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital