Varškės spurgos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Autorius apie receptą: Nepažįstu nei vieno vaiko, kuris atsisakytų varškės spurgų. Mano mergaitės ne išimtis. Jų akys žvilga, kai mato, kad ruošiuosi kepti spurgas. Ir žinau visada būna tas pats, Nepažįstu nei vieno vaiko, kuris atsisakytų varškės spurgų. Mano mergaitės ne išimtis. Jų akys žvilga, kai mato, kad ruošiuosi kepti spurgas. Ir žinau visada būna tas pats, kol baigiu jas kepti, pusės jų nebelieka. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
300 gramų varškės 9%
5 šaukštai kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas kiaušinių trynių
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai grietinės
1 šaukštas alkoholio
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
pagal poreikį cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę pertriname per sietelį.
2.
Į varškę mušame kiaušinį, dedame trynį, cukrų, grietinę. Masę išmaišome. Suberiame miltus su kepimo milteliais. Masę permaišome. Įpilame alkoholio, kad spurgos neprigertų daug aliejaus.
3.
Puode įkaitiname aliejų.
4.
Drėgnomis rankomis formuojame graikiško riešuto dydžio spurgas. Verdame aliejuje, vis pavartant.
5.
Spurgas išgriebiame, sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Pabarstome cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital