Tobulai minkštos varskės spurgos traškia plutele

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Varškės spurgos spurgytės
Varškės spurgos spurgytės
Varškės spurgos spurgytės
Autorius apie receptą: Tobulai minkštos ir purios varškės spurgytės traškia plutele ir burnoje tirpstančiu vidumi. Tobulai minkštos ir purios varškės spurgytės traškia plutele ir burnoje tirpstančiu vidumi. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
700 gramų varškės (geriau sausesnės)
4 vienetai kiaušinių
8 šaukštai miltų
6 šaukštai cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 litras aliejaus (kepimui)
pagal poreikį cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Varškę ištrinti su cukrumi. Įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir berti į varškę. Išmaišyti šaukštu. Tešla turi būti tiršta, sunkiai maišoma šaukštu. Jei maišosi labai lengvai (jei naudojate drėgnesnę varškę), berti dar truputį miltų.
3.
Giliame puode įkaitinti aliejų ant vidutinės kaitros. Aliejus neturi būti pernelyg karštas, kitaip spurgos greitai apskrus, bet neiškeps iš vidaus. Jei aliejus nebus pakankamai įkaitęs, spurgos prigers daug aliejaus. Geras būdas patikrinti aliejaus kaitrą: įdėti vieną spurgą, ji turi greitai iškliti į paviršių, bet aliejus neturi rūkti ir skleisti dūmų.
4.
Šlapiu šaukštu atgnybti tešlos ir drėgnais delnais formuoti apvalią spurgą ir iškart mesti į karštą aliejų. Taip formuoti kiekvieną spurgą. Virti aliejuje, kol paruduos.
5.
Iš aliejus spurgas išgriebti kiaurasamčiu ir dėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius. Pravėsusias pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
AUTORIUS: Justyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Irina
2020-05-26 15:21
Kodel man jos susminga, kai iskepu? ATSAKYTI
Diana
2020-05-27 18:10
Gali būti, kad buvo per karštas aliejus ir ne visai iškepė vidus, t.y. išorė apskrudo, o vidus iškepti nespėjo. Arba truputį per mažai miltų (varškė būna skirtingo drėgnumo priklausomai nuo gamintojo, tad ir tikslus miltų kiekis varijuoja). ATSAKYTI
vile
2019-04-10 13:17
pagal recpta viskas tinka tik ant tokio kiekio kiausiniu miltu ir cukraus as dedu 200gr varskes ATSAKYTI
Violeta
2019-04-06 20:44
iškočioju tarp rankų volelį,tada supjaustau gabaliukais.verdant savaime suapvalėja! ATSAKYTI
Dalia
2019-03-29 11:35
As rankas pasitepu aliejumi ir darau kamuoliukus. O vanduo gali spraigyti karštame aliejuje-negerai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital